Tragiskt! Dubbelt så många hemlösa i september jämfört med januari!

hur faan kan det komma sig!?

det är enligt en mätning gjord att 210 hushåll var bostadslösa under september månad.
om man jämför med januari i år så skiljer det 118st vilket innebär att det var 92st bostadslösa hushåll under januari månad! är det så vi vill ha det!?

statistiken från kronofogden visar på att det gäller alla typer av människor allt från barnfamiljer till yngre och äldre människor!.





inte nog med det, så saknas det 20miljarder till välfärden år 2011! så det lär inte bli bättre!?

citerar en annan bloggare(http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1312&blogg=46432):

Vad motsvarar denna stora summa? Räknar vi att en anställd kostar 364 000 kronor om året (lön per månad på ca 23 000 kronor) innebär det att 54 945 anställda kommer att få sparken. Det är lärare, förskolelärare, barnskötare, läkare, poliser, sjuksköterskor, undersköterskor, fritidsledare, museipedagoger, räddningspersonal med flera som kommer att få lämna sitt arbete ofrivilligt. Personal som vi behöver.


För man ska komma ihåg. Det går inte längre att försämra i försäkringssystemet. Det finns inte mer att hämta och skär ned på där. Kvar är välfärden. Är det så här vi ska ha det?

 

 

 

till allt detta bör det kanske nämnas att arbetslösheten ligger fortfarande enormt hög, runt 9% och det är nu 25 tusen färre välfärdshänder och färre komvuxplatser sedan 2006. inte heller jobbskatteavdraget har visat några effekter när det gäller ökad efterfrågan på arbetskraft. Ungdomsarbetslösheten ligger i riket runt 27%, då den i i genomsnitt i Europa ligger på ca 20%.


Kommentarer
Postat av: lillfinnen

klart att jag ska vara en rysk hora. :) o jag lovar de jag ska dricka kommer att räcka för ett helt jävla kompani.. :) ne men jag har funderat på en platta öl o nå sprit. :p de blir far riktigt jävla nice. Vi ska fan ha jävligt skoj. Leos här kommer vi.

2010-10-12 @ 21:49:31
URL: http://lillfinnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0