Kanske skulle ha styrt upp denna tårtan till halloweenfesten!?


Den väger nästan 91 kilogram och är bakad av Karen Portaleo på Highland Bakery i Atlanta, Georgia. Tårtan bakades åt Georgia Aquarium

att man kunde göra konstverk av nästan allt det visste jag redan. men är det inte lite väl i överkant att göra en tårta så grymt snygg(estetiskt sett) när den endå skall ätas? eller vad tycker ni?

Motorola milestone 2!

Jag har nu spenderat ett antal timmar utsprida över några månader för att få veta när nya Samsung Galaxy q ska släppas på marknaden eftersom det varit den enda telefon som fyllt alla de krav jag har på en telefon.

men nu har jag dock lyckats hitta en telefon med liknande specifikationer som verkar komma att släppas inom en mycket snar framtid i europa! så det kommer nog bli så att jag köper denna i stället:

Milestone 2 är en Android-telefon som kommer att levereras med version 2.2 Froyo, vilket bland annat innebär stöd för Flash 10.1 i webbläsaren. Ovanpå operativsystemet har Motorola lagt på sitt egna gränssnitt kallat MotoBlur.

Telefonens pekskärm mäter 3,7 tum och har upplösningen 480×854 bildpunkter. Till skillnad från den föregående modellen har nummer 2 försetts med en kraftfull 1 GHz processor. Även kameran är något förbättrad – Milestone 2 har en 5 megapixel kamera med dubbla LED-blixtar som numera klarar av att spela in HD-video.

Telefonen har ett 8 gigabyte stort lagringsutrymme som går att utöka upp till 32 gigabyte med hjälp av ett microSD-kort. Vidare har den stöd för WiFi, GPS, Bluetooth 2.1 samt ett 3.5mm-uttag för hörlurar.

En märkbar skillnad från den första Milestone-modellen, är att den guldiga navigeringsknappen på det utskjutbara QWERTY-tangentbordet har ersatts med vanliga piltangenter.


supra bullet - purple suede

VILL HA! synd bara att de kostar 899:- och det är dags för vinterskor...men det kommer en tid för dessa också ;)

Tee

Måste nog köpa denna trots att jag tycker att 350:- på stale känns saftigt!

Måste nog köpa denna trots att jag tycker att 350:- på stale känns saftigt!

demokrati = skit?

kommer det aldrig att sluta "spåra"? vi kanske borde fundera på någon annan typ av styre än demokrati!? eller iaf hur vi ska införa att folkets röst också vägs in och kan påverka! idag slåss vi trots allt mot ett "system" i ett "system" som ägs av "systemet". kanske dommarna och rättspersonal samt tingshus osv ska vara privatägt med överseende av staten?...

sjuka människor!

alla har vi ifrågasatt sveriges rättssytem någon gång gissar jag?. men jag vet inte om jag antar fel nu men finns det någon lag emot psykisk misshandel? alltså såkallad manipulation, kränkningar, vridningar av ord och meningar osv osv.

vi har idag en "bra"(bra och bra, det beror på vad man gämför mot och folks uppfattningar.)? psykiatri eller iallafall en fungerande psykiatri. varför kan man inte så privatperson påverka vården? och framför allt hjälpa folk som vägrar inse att de har problem?

2 exempel; narcessist och sociopat upplevs utåt som vanliga individer och tror själva att dom fungerar som oss andra vilket innebär att dom är dom sista att inse problemet. problemet ligger inte i att de har "sjukdomen" problemet är möjligheten att hjälpa dom och att deras såkallade "sjukdom" påverkar andra starkt negativt.

kan man inte då införa en lag att med stark bevisning kunna ta in de på en utredning?

jag kan ha fel, att det kanske är så att det finns en sådan lagstiftning.

F.O.M nu skippar jag rubrik!...tror jag

jag har egentligen ingen inspiriation att skriva här för tillfället och den lilla jag har ibland brukar försvinna fort.
jag har inget behov av att skriva ut om mitt liv men dessvärre ett behov av någonstans där jag kan lätta mitt hjärta genom att skriva ut tankar och upplevelser.

förhoppningsvis kommer jag att ta tag i mitt liv den närmaste framtiden och påbörja mitt största äventyr och min för närvarande också största dröm.
JAG VILL RESA! JAG VILL UPPLEVA ÄVENTYR! jag vill inte veta var jag ska vakna imorgon eller vad jag kommer att äta resten av mitt liv! jag vill inte jobba på ett "kneg" där jag vantrivs bara för att ha ett såkallat liv.
jag anser att den bubblan(bubbla = trygghet) större delen av svenskarna tycks leva i idag inte är något att sträva efter. att gå till samma tråkiga jobb varje dag, att umgås med samma människor, att "supa" på samma uteställe, att köpa hus, att skaffa barn i ung ålder.
jag vill inte känna press, jag vill inte bosätta mig nu, jag vill uppleva världen! är det verkligen så fel!?

det har hänt mycket sen jag skrev här senast! vi har haft val, jag är skuldfri, jag jobbar extra på ett jobb jag inte trivs med, jag har sålt min bil(min ögonsten som funnits sedan jag tog körkort för ca 5år sedan) mm.

tills nästa gång pz!

RSS 2.0