Korvgubben Skellefteå

Sen måste jag passa på att klaga även på dom!
tycker att om man har en restaurang med drive in ska man kunna vara snabb och ha bra service. detta är en förutsättning för att kunna driva en restaurang.
jag och min flickvän åkte dit för att köpa med oss mat hem. vi kör fram till "beställningsskylten". där står vi i 10min utan att få hjälp. vi backade ut och åkte! de har alltså tappat en kund.
sen för att detta inte ska vara nog så har de börjat snåla genom högre priser än någonstans i stan, man får heller inte varken bestick, sugrör eller salt många av gångerna, detta måste man be om.

dåligt!

Olearys Skellefteå

olearys i skell är skit!
fyfan, att man får göra så har jag väldigt svårt att förstå.
alltså om man köper tex 5st tequila shots och får en bricka till dessa.
om man sedan påväg till bordet får en knuff eller blir i stött så alla tippar så har de tydligen inget ansvar att bjuda på nya.
tycker det är dålig stil när man har betalt 100kr per shot som kostar de några kronor!

skitjävla dålig stil!

ps. tack till Ellenor

lite rolig info ang fartöverträdelser i trafiken

av 40 000 tagna bilder av fartkameror i trafiken i år där man inte kunnat se ansiktet på föraren av olika anledningar så har ca 13 000st vägrat uppge vem som framfört fordonet och iochmed det sluppit undan böter. eftersom man inte har någon skyldighet enligt svensk lag att uppge detta.

en uppmaning till någon att prova är att spraya photoblocker på rutan för att se hur ljuset reflekteras vid möte av annat fordon. om sikten fortfarande är klar så bör man ju kunna komma undan med hjälp av det. denna uppmaning är bara av nyfikenhetsskäl och jag uppmanar ingen att använda denna metod om den nu fungerar.

Uppmaning till att skapa en ny lag!

hets mot folkgrupp finns redan, därför bör det finnas en lag vid namn "hets mot könsgrupp". jag antar att detta egentligen borde inkluderas i hets mot folkgrupp men jag tycker att det verkar otydligt.

Rihanna

Jag tycker det är mycket snack fortfarande om detta ämne...
jag vill bara tillägga en sak till allt som sägs vilket är:
när är det ok för en kille att slå en tjej? aldrig!, när är det ok för en vuxen att slå ett barn? aldrig!, varför poängteras det aldrig att det helt enkelt aldrig är okej att slå!?
sen bör vi ju fråga oss om vi tycker det är okej för en kille att slå en kille eller att en tjej slår en tjej.
misshandel både psykiskt och fysiskt är sjukt och bör förbjudas på alla nivåer, både enligt lag och i var och ens eget samvete!

Nytt skal

nu har jag fått mitt skal som jag har beställt från kina och det passar finfint.

Abortfrågan...

Tja nu är jag hemma igen efter ha varit iväg och kört budbil.
jag hörde på radion om www.womenonwaves.org för er som inte vet vad det är, så är det en organisation grundad i tyskland för kvinnors rätt att ta abort, rätt att bestämma över sin kropp. vad de gör är helt enkelt; de lånar ett fartyg och lyfter på en abortklinik. sen åker de till ett land som har lagar emot aborter, tar ombord gravida kvinnor och för de ut på internationellt vatten där holländsk lag gäller  och utför sedan en abort med piller på de kvinnor som har åkt med.

Jag tycker att det är en fruktansvärt bra ide! och jag tycker att det borde vara en självklarhet att kvinnor ska ha rätt att göra abort. jag tycker tillochmed att männen i vissa/alla fall ska få vara med och påverka beslutet. det handlar trots allt om så mycket mer än bara 1 liv, det handlar om 3 liv.

det är sjukt att det ska vara sådana regler och mycket svårigheter att abortera barn i gämförelse med att "producera" egna. man borde tillsammans med någon profficionell genomgå en diskution om ekonomi, eget ansvar, mognad och liknande innan man får skaffa sitt första barn.
de ska inte få förbjuda en att skaffa barn men de ska kunna hjälpa en att se alla aspekter och synvinklar och det ansvar som det krävs att ha barn.

Snus och rökförbud i umeå på kommunala jobb.

måste bara tillägga en sak.
DET ÄR FEL VÄG ATT GÅ FÖR HÄLSOSAM PERSONAL!
förbud kränker integriteten och man får mindre frihet. Kontroll stat!
rätt väg att gå borde vara att erbjuda hjälp för de som vill sluta.
glöm inte att man spenderar igenomsnitt ca 1824timmar per år på jobbet av ca 4992timmar i vaken tid.

Bilen

för er som inte tidigare har sett min bil kan kolla in garaget där all info om den går att hitta. jag håller just nu även på att bygga om den invändigt och har därför beställt 2st mätare till den. men bilder på det kommer senare.

http://www.garaget.org/?car=51584

Street art

ännu en bok beställd. jag tänkte att jag skulle berätta lite om min politiska åsikt gällande graffiti.
Jag tycker att det i de flesta fall är snyggt och gör mycket för ett stort tätbebyggt område. det hör liksom hemma där. men jag tycker att onödig graff så som tags och liknande "kladd" inte hör hemma någonstans men den åsikten får jag stå för. jag gillar det estetiska formsättet och uttrycken de förmedlar med graffiti och jag tycker inte att det borde begränsas men å andra sidan så kan man inte heller tillåta det. därför står jag för åsikten att de kommuner som står för nolltollerans och även de andra borde stå med lagliga väggar.

Män är från Mars, kvinnor är från Venus

Beställd från Bokus.com Recention kommer senare

Förklaring

En kort summering och förklaring av min blogg.
Jag kommer att skriva om mig själv, politiska åsikter, om olika prylar, mitt bilprojekt, art grafics och olika händelser runt om i världen. Kort sammanfattat så kommer det att stå om allt mellan himmel och jord

RSS 2.0